Willkommen im Gästebuch von Carsten Svanberg
Klicke hier um dich einzutragen!


zeige Einträge 11 - 20 von 59 Einträgen
Kim Larsen
Ort: Kbh
» 12.Juni 2009 um 14:25Uhr «
Hej Carsten

Jeg har en overbevisning om, at du på ingen måde husker mig, men jeg var i en del år i 1970'erne og 80'erne deltager i Condukter i Tåstrup.

En indskydelse fik mig til at google dig, og når man nu er forbi din hjemmeside, så er det da uhøfligt bare at gå igen uden at hilse Jeg spillede klarinet frem til midten af 80'erne, og erkendte at dette ikke er/var et kald. Jeg er kommunal naturvejleder idag, og er rigtig glad for at se om din fede kariere.

God vind! Kim
Marco Aurélio Martins
» 17.Juni 2008 um 21:46Uhr «
My name is Marco Aurélio, I'm trombone player an Florianópolis Simphonic Orchestra and The Police Military Symphonic Band and teacher in várious socyes projects educations in the city...
Trombonist free lancer "samba and choro", brazilian songs.
Congratulatios...
I Big Hug,
Marco
Stefan Obmann
Web: http://www.tromboneattraction.com
Ort: Wien
» 14.April 2008 um 15:39Uhr «
hy!

am donnerstag, dem 17. april 08, präsentiert ab 22:00 uhr das posaunenquartett TromboneAttraction im lokal impuls (gumpendorferstr. 2, 1060 wien) ihre cd "zug um zug"...

wir würden uns über zahlreiches erscheinen freuen!

lg
Isrea Butlerskype
Web: http://www.freewebs.com/jazzbone9
Ort: NYC
» 08.April 2008 um 21:22Uhr «
Hi Carsten,
This is Isrea Doc's TA from Eastman. Hope you're well. Let me know if you ever make it over to NYC. Best Wishes to you !!
Best Regards
Isrea Butler
Tom Jensen
Ort: DK
» 02.Februar 2008 um 19:51Uhr «
Hej Carsten,

Det var en stor stor oplevelse at se og høre dig og dine medblæsere i "Mestermøde" på DR.

Mange hilsner
Tom
carsten svanberg
Web: http://www.8ung.at/svanberg
Ort: Graz-Austria
» 08.November 2007 um 17:02Uhr «
Graz Nov.2007
This is a new guestbook for my homepage-i wellcome you to read my homepage as writing on this side.Please be aware i do not read my guestbook every week ! Best Carsten Svanberg
Terry D. Rach
» 08.November 2007 um 16:07Uhr «
Your CD, Trombone Concepts is amazing! Well done & please record another solo album. Best wishes, Terry.
Flemming Nielsen
» 08.November 2007 um 16:06Uhr «
Hej Carsten,

Forleden sad nogle gamle venner fra Frederikssundsvejen skole og sludrede gamle dage, og snakken faldt på dig. Vi vidste selvfølgelig at du var gået musikvejen og har fået en flot karriere. Da jeg så så du har en hjemmeside ville jeg da lige sende dig en hilsen, jeg forstår du bor i det smukke Østrig.
Tankerne gik selvfølgelig tilbage til Tranevej og det gamle kvarter. Underligt det er så mange år siden ... det glæder mig at du er kommet så vidt med din musik - du kunne sikkert også være blevet en ganske glimrende møbelsnedker såvidt jeg husker.
Det endte jo med at jeg holdt ud til realen - trodt ringe evner og stor dovenskab - men siden er der sket ganske meget. En gang om året mødes vi en del fra afgangsklassen med skiftende deltagerantal, men vi kan dog tælle ca. 15 når det går højt.
At det snart er et par menneskealdre siden vi rendte rundt legede med Tekno-biler er ikke til at forstå ... jeg husker stadig din flotte samling, eller er det årene der gør alt større og mægtigere! Der var jo altså også meget sne dengang.
Efter en tid i den grafiske branche, sporskifte, skilsmisse osv. er jeg endt som godt tilfreds medarbejder i Berendsen Textil Services hovedkontor, hvor jeg bekæftiger mig bl.a. med indkøb.
Ellers gik en del af mit liv med atletik, som jeg kastede mig over, og med hård træning og lidt talent fik en ganske habil karriere her i det lille land som langdistanceløber.
Ellers har min ekskone og jeg fundet sammen igen, og vi har et sommerhus på Bogø. Her er jeg iøvrigt blevet næsten nabo til Anne Merete Pedersetn, som du måske husker, og selvom vi som sagt har set hinanden jævnligt var det overraskende for os begge at hun og hendes mand pludselig var i gang med at bygge hus på øen.
Selvom jeg ikke er den store nosgaltiker kunne jeg ikke nære mig for at sende dig et par ord nu jeg var inde på din hjemmeside.
Dette var så en hilsen fra Flemming (Nielsen) der boede nede i krydset ved Frederiksborgvej.
Harmon
Web: http://www.geocities.com/dolorismckeo...
» 08.November 2007 um 16:06Uhr «
Found you thru Google and I really love your site!!
Julio Rizzo
» 08.November 2007 um 16:05Uhr «
Thank you for send your beautiful trombone sound
for the planet, thank you very much.

Best whishes,
Julio Rizzo
Principal trombone of
OSPA - Orquestra sinfônica de Porto Alegre.
Rio Grande do Sul - BRASIL.
Seite:
1
2
346
Dies ist das Gästebuch von Carsten Svanberg
Du willst dein eigenes Gästebuch? Dann klicke HIER
smoobook powered by www.smoolutions.de
Das Gästebuch wurde bisher 8645 mal aufgerufen.
Datenschutz